Hago gewaardeerd als beste schoonmaakbedrijf van Nederland

Hago gewaardeerd als beste schoonmaakbedrijf van Nederland

Hago is in 2017 gewaardeerd als beste schoonmaakbedrijf van Nederland. Dat is de uitkomst van het jaarlijkse onderzoek naar de beste zakelijke dienstverleners van Nederland door Management Team, de MT1000. Hago kwam in de categorie Schoonmaak (HR & facilitaire dienstverlening) als beste schoonmaakbedrijf uit de bus.

Lees meer
Vahista Dawoord - van schoonmaker tot rayonmanager - Hago Food & Industry

Van schoonmaker tot rayonmanager

Vahista Dawood is 28, en haar dochtertje pas 9, als in 2012 haar man overlijdt bij een auto-ongeluk. Ze heeft haar horecagelegenheid in het centrum van Breda dan net gesloten om zich te oriënteren op nieuwe mogelijkheden. Een jaar na het ongeluk begint ze in 2013 – ‘voor de afleiding’ – als schoonmaakmedewerker bij Hago. Na een blitzcarrière van vier jaar is zij nu rayonmanager.

Lees meer
Peter Nuenen - Hago - Schoonmaker van het jaar 2017

"Sowieso een eer dat ik genomineerd ben”

Nog een nachtje en dan strijdt Peter van Hago Food & Industry – samen met Ivanka van Hago Next én nog drie kandidaten van andere schoonmaakbedrijven – om de landelijke titel ‘Schoonmaker van het Jaar’.

Lees meer

Hygiënisch ontwerpen: een nieuwe dimensie

Machines en productieomgevingen voor de voedingsmiddelenindustrie ontwerpen is een vak apart. Het op industriële schaal produceren van onder meer brood, vleesproducten, pizza’s en gesneden groente vraagt andere machines en methodes dan die we thuis in de keuken gebruiken.

Lees meer

Poule vaste vakschoonmakers garandeert continuïteit  - Hago Food & Industry

Poule vaste vakschoonmakers garandeert continuïteit

”Continuïteit is voor ons het allerbelangrijkst”, vertelt Robert-Jan Weel van vleesverwerker Meatstreet. Hij bedoelt daarmee een constant hoog hygiëneniveau, maar ook continuïteit in de schoonmaakdienstverlening. Met vaste, en opgeleide medewerkers.

Lees meer

Wat hebben Hygiënisch ontwerpen en Hockey met elkaar gemeen?

Op dinsdag 3 oktober organiseerden VMT en PAVO gezamenlijk hun jaarlijkse foodevent met dit jaar als rode draad ‘Hygiënisch ontwerpen en Continu Verbeteren’. VMT en PAVO zijn in foodland twee autoriteiten als het gaat om kennis delen en verbinding maken tussen producenten en leveranciers.

Lees meer
Innovation Thursday: Constant Self Improvement - Hago Next

#InnovationThursday

In de blogserie #InnovationThursday praten we je bij over innovaties die Hago Next bezighouden. Het onderwerp van deze blog: investeren in een vitaal personeelsbestand.

Lees meer
Hamza el Mamouni - Schoonmaker van NL - Hago Food & Industry

Schoonmaker van Nederland: Hamza el Mamouni

“Zonder schoonmaak draait de economie niet, de wereld niet, draait niets. Alles begint met schoonmaak. Als je thuis gaat eten of begint met werken, dan wil je dat in een schone omgeving doen. Doe je dat niet, dan word je uiteindelijk ziek. "

Lees meer

Samenwerking Hoogesteger - Hago Food & industry

Hoogesteger kiest opnieuw voor Hago

Hoogesteger heeft haar samenwerking met Hago verlengd. Hago Food & Industry werkt inmiddels 4 jaar bij de sapproducent uit Zwanenburg en verzorgt hier de schoonmaak van de fabriek en kantoren.

Lees meer
Samenwerking ASML - Hago Food & Industry

Sterke regionale samenwerking basis voor vertrouwen

Hago en ASML hebben hun samenwerking opnieuw verlengd. Al jarenlang verzorgen wij het schoonmaakonderhoud binnen het hightech bedrijf, van de cleanrooms en kleedsluizen tot de reguliere schoonmaak van kantoren en het afvalbeheer.

Lees meer
Trends in de schoonmaak van de voedingsindustrie - Hago Food & Industry

Trends in de schoonmaak van de voedingsmiddelen-industrie

Hygiëne in de voedingsbranche is onlosmakelijk verbonden met het borgen van de voedselveiligheid. Experts, waaronder onze collega, accountmanager René Bakker, belichten de belangrijkste trends.

Lees meer

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie afspraak - Hago

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Food & Industry voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Hago

Werken bij Hago Food & Industry?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Food & Industry of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer